Warszawa-Berlin - będę wdzięczny za wszystkie wskazówki
Zamieszczone przez german81
jakiej firmy sonde załorzyłes?
Kupiłem zamiennik jakiś francuski. Ale dział bo mechanik ją sprawdzał.
Jeśli to rzeczywiście wiązka to wystarczy dosztukować kabel i izolacja czy coś innego?
Pytam bo już nie chcę latac znowy do mechanika tylko sam zerkne. Ta wiązka idzie jakoś wzdłuż wydechu?
Warszawa-Berlin - będę wdzięczny za wszystkie wskazówki
Witam,
Jak w temacie: Warszawa-Berlin - będę wdzięczny za wszystkie wskazówki
Z góry dzięki
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
mozgi, chodzi Ci o przejazd autem? Do centrum Berlina? Mieliśmy jechać tam służbowo w maju autem, ale pojechaliśmy pociągiem. Czas przejazdu Warszawa Wschodnia - Berlin miał wynieść 5:50 h, ale z opóźnieniem wyszło 6:30 h. Znalazłem dobrą ofertę http://www.intercity.pl/pubfile/tary...ecjal_2011.pdf i wyszło cenowo całkiem dobrze. A w międzyczasie można zawsze neta przeglądać (jak masz net mobilny), gazetę poczytać czy chociażby zdrzemnąć się Z dworca głównego Berlin Hauptbanhof wszędzie dojedziesz - pociągi + metro.
P.S. O ofercie Specjal nie dowiesz się na infolinii (nie podadzą cen i nie powiedzą jakie bilety są dostępne), nie działał zakup przez neta (może to już naprawili), jedynie w okienku kasy międzynarodowej - i to Pani przy pytaniu powiedziała, że nie ma promocji. Na argument - proszę dobrze sprawdzić czy są oferty specjalne Warszawa-Berlin, wtedy w cudowny sposób się znalazły... Normalnie prawie jak sprzedaż spod lady za PRL'u :shock:
Jesli chcesz sunac autem to na A2 masz co najmniej 3 platne bramki po 13 zeta, na bramkach, na zwezkach i na wylocie czasem pomiar predkosci suszarka. Bywaja korki po naszej stronie z powodu powoli zbierajacych sie do jazdy ciezarowek. Nie wiem jak jest z roamingiem, trzeba cos przelaczac czy nie? Ostatnia stacja paliw w Swiecku jest b. droga, lepiej dolac do pelna wczesniej. Wjazd do czesci miasta (B) z nalepka na szybe.
jade pierwszy raz samochodem do Niemiec , jade na mecz Real Madrid- Hertha Berlin
po Niemczech przepisowo warto jeździć?
czyli jakoś nalepkę B jeszcze musze kupić?
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...light=naklejki , jesli to Twoje pierwsze odwiedziny to niech Cie nie przestrasza ceny za piwo, kielbaske, frytki i czas czekania na nie (na meczu). Na autostradzie mozesz rznac ile zechcesz ale na ograniczeniach 70/80 moga byc blyskacze. Naklejka o ktorej wspominalem jest potrzebna zeby wjechac do centrum miasta. Super -95 kosztuje 1,61€ w mojej okolicy.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=49552&highlight=naklejki , jesli to Twoje pierwsze odwiedziny to niech Cie nie przestrasza ceny za piwo, kielbaske, frytki i czas czekania na nie (na meczu). Na autostradzie mozesz rznac ile zechcesz ale na ograniczeniach 70/80 moga byc blyskacze. Naklejka o ktorej wspominalem jest potrzebna zeby wjechac do centrum miasta. Super -95 kosztuje 1,61€ w mojej okolicy.
dzięki
Komentarz